LR Aloe Via hiustenhoitotuotteet – nauti silkkisen pehmeistä hiuksista!

LR Aloe Via hiustenhoitotuotteet – nauti silkkisen pehmeistä hiuksista!Luonnollisesti

LR ALOE VIA Nutri-Repair  – hiustenhoitosarja

sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän Aloe vera geeliä ja 7 luonnollista öljyä, jotka ravitsevat, vahvistavat, korjaavat ja suojaavat hiuksia katkeilulta. LR ALOE VIA Nutri-Repair Hair Care tekee hiuksesi terveen kiiltäviksi ja silkkisen pehmeiksi ja antaa elinvoimaisen tuoksun. Tuotteet pääsevät vaikuttamaan parhaiten, kun niitä käytetään yhdessä ja säännöllisesti.

Kuinka Nutri-Repair hiustenhoitosarjan öljyt vaikuttavat?

Nutri-Repair hiustenhoitosarja sisältää 7 luonnollista ja kallisarvoista öljyä, joilla on erityisen hyviä vaikutuksia hiusten hyvinvointiin.

Arganöljy sisältää tärkeitä ravintoaineita, kuten E-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja. Se kosteuttaa hiuksia intensiivisesti ja estää hiuksien kuivumista ja katkeilua.

Avokadoöljy tekee kuivista ja rasittuneista hiuksista kiiltävät ja taipuisat. Se myös kosteuttaa kuivaa ja hilseilevää päänahkaa.

Kookosöljyllä on hoitava ja säätelevä vaikutus hiuksille, hiusten juurille ja päänahalle. Se sisältää paljon erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita jotka vahvistavat hiuksia sisältäpäin, auttaen korjaamaan hiusten vaurioita ja uudelleen rakentamaan hiuksen rakennetta.

Macadamiaöljy on todellinen vitamiiniboosti. Se sisältää paljon A-vitamiinia, joka on erityisen tärkeä vitamiini iholle, hiuksille ja kynsille. B1-, B2-, B3- ja E-vitamiineilla on voimakas antioksidanttivaikutus. Öljy suojaa hiuksia haitallisilta auringonsäteiltä, korjaa hiusten pinnan vaurioita ja estää kosteuden haihtumista hiuksista. Lisäksi se tekee hiuksista elastiset ja taipuisat, jolloin ne on helppo kammata ja muotoilla.

Oliiviöljy korjaa hiusten omaa luonnollista rasvakalvoa kietoutuen jokaisen hiuksen ympärille. Tämä palauttaa hiuksille sileyden ja kiillon. Oliiviöljy suojaa hiuksia myös kuumuudelta.

Auringonkukkaöljy on kevyt, mieto öljy, joka ravitsee hiuksia intensiivisesti latistamatta niitä. Se imeytyy nopeasti ja sillä on myös hyviä vaikutuksia kuivalle ja kutisevalle päänahalle sen korkean E-vitamiini pitoisuuden ansiosta.

Pellavansiemenöljy tarjoaa hiuksille tärkeitä ravintoaineita, kuten omega-3 rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja. Omega-3 rasvahapot esimerkiksi vahvistavat heikkoja hiuksia ja parantavat elastisuutta estäen hiusten haaroittumista ja katkeilua. Hiusten kasvua saadaan myös edistettyä, sillä pellavansiemenen sisältämällä E-vitamiinilla on positiivisia vaikutuksia kapillaarien kasvuun.

Shampoo (päivittäiseen käyttöön)

Shampoo avaa kuitukerroksen ja hellävaraisesti puhdistaa sen poistamalla likahiukkaset magneetin tavoin. Se myös vahvistaa hiuksia ulkoisesti B5-provitamiinilla ja kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa 45 % Aloe vera -geeli pitoisuudella.

Käyttöohje: Levitä saksanpähkinän kokoinen määrä shampoota märkiin hiuksiin, hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti pois.

Hoitoaine (päivittäiseen käyttöön)

Samoin kuin shampoota, hoitoainetta tulisi käyttää jokaisen hiustenpesun yhteydessä. Nutri-Oil Repair 7 öljyä sisältävä yhdiste ravitsee ja korjaa hiuksia sisältä päin. Ravitsevat aktiiviset aineet tasoittavat ja sulkevat hiuksen pinnan sulkien kuitukerroksen, jonka shampoo on avannut. Näin hiukset eivät menetä kosteutta ja sileä pinta saa hiuksen näyttämään pehmeältä ja kiiltävältä.

Käyttöohje: Levitä saksanpähkinän kokoinen määrä hoitoainetta hiusten latvoihin ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Huuhtele pois.

Hiusnaamio (1-2 kertaa viikossa hoitoaineen tilalla)

Hiusten vahingoittumisen ehkäisemiseksi naamiota tulisi käyttää säännöllisesti hiustenpesun yhteydessä 1-2 kertaa viikossa korvaten hoitoaineen. Hoitoainetta ei tule käyttää yhdessä naamion kanssa.

Naamio ravitsee ja korjaa hiuksia sisäisesti 7 luonnonöljyä sisältävällä Nutri-OilRepair -yhdisteellä. Se korjaa hiuksia syvältä palauttaen vahingoittunutta 18MEA:ta ja täyttäen hiuksen huokoiset kohdat.

Käyttöohje: Hiero saksanpähkinän kokoinen määrä hiuksiin, erityisesti latvoihin ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Huuhtele sen jälkeen huolellisesti pois. Optimaalisen tuloksen saamiseksi älä jätä naamiota vaikuttamaan yli 3 minuutiksi, jottei hiuksista tule rasvaisen tai litistyneen tuntuiset.

aloe_vera_nutri-repair_leave-in_cureLeave-in hoito (ennen hiusten kuivaamista & hoitosuihkeena kuiville hiuksille)

Hiusten lämpökäsittelyn, kuten föönaamisen ja suoristamisen aiheuttama korkea kuumuus vahingoittaa hiusten kuitukerrosta. Ilman kunnollista suojausta hiukset kuivuvat ja niistä tulee heikot ja katkeilevat. Hoitosuihke kietoutuu hiuksen ympärille suojakilven tavoin ja suojaa sitä kuumuudelta. Samalla se ravitsee ja kosteuttaa hiuksia Aloe vera -geelin (60%) ansiosta.

Käyttöohje: Suihkuta pestyihin hiuksiin ennen lämpökäsittelyä. Älä pese pois. Muotoile hiuksesi normaalisti. Täydellinen myös mukaan otettavaksi: Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta ja haurailta päivän aikana, hoitosuihke tuo hiuksillesi heti kosteutta tehden ne taas joustavan tuntuisiksi.

Leave-in hoito suojaa hiuksia pääasiallisesti kuumuudelta. Tämä voi olla lämpökäsittelystä tai auringosta johtuvaa kuumuutta. Huomaa kuitenkin, ettei tuote sisällä UV-suojaa.

Silkkistä pehmeyttä ja tervettä kiiltoa hiuksillesi. Kokeile!

Tuotteiden ainesosat – Kysy hyvinvointineuvojalta!

Lue myös:

Terveet, kauniit hiukset – hoida hiuksiasi hellävaraisesti!

Hiukset – hyvinvoinnin mittari?

Tilaa HYVÄ OLO -kuukausikirje!

 

One thought on “LR Aloe Via hiustenhoitotuotteet – nauti silkkisen pehmeistä hiuksista!

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.