LR LIFETAKT Seasonal Support –tuotteet tukevat vastustuskykyäsi!

LR Lifetakt Seasnal Support - vahvista vastustuskykyäsi, Luonnollisesti

Oletko paljon menossa ja usein tekemisissä monien ihmisten kanssa? Matkustatko usein julkisilla liikennevälineillä? Vaihteleva sää, ilmastointilaitteet, sade tai kylmyys – jokainen kausi asettaa erityisiä haasteita kehollesi ja koettelee vastustuskykyäsi.

Normaalisti immuunijärjestelmäsi pystyy vastustamaan sairauksia, kunhan olet muistanut huolehtia hyvästä ravitsemuksesta, liikunnasta, riittävästä levosta ja rentoutumisesta.

Kasvikset, hedelmät ja marjat lisäävät vastustuskykyä. Liiallisen stressin välttäminen ja riittävä unenmäärä ovat tärkeitä asioita toimivalle immuunijärjestelmälle. Jos huomaat flunssan oireita, muista levätä normaalia enemmän.

Liikunta on tärkeää päästäksesi jälleen kuntoon ja pysyäksesi kunnossa. Jo 5-10 minuuttia päivittäin raikkaassa säässä on hyväksi kehollesi. Varo liiallista istumista samassa asennossa. Nouse seisomaan, venyttele ja käy kävelylenkillä.

LR LIFETAKT Seasonal Support – lisää tukea vastustuskyvyllesi

Mikäli olet parhaillaan kiireinen ja stressaavassa elämäntilanteessa eikä sinulla ole aikaa paneutua esimerkiksi tasapainoiseen monipuoliseen ravitsemukseen – LR LIFETAKT Seasonal Support -ravintolisillä voit tukea kehoasi kokonaisvaltaisesti varmistamalla tärkeiden ravintoaineiden saannin.

LR LIFETAKT Seasonal Support – vahvista vastustuskykyäsi

Aloe Vera Drinking Gel Hunaja

Aloe Vera Drinking Gel Hunaja perustuu maineikkaan fransiskaanimunkin Isä Romano Zagon alkuperäisreseptiin. Se on luonnontuote, jossa on 90 % puhdasta Aloe Vera -geeliä ja 9 % kukkaishunajaa. Lisäksi juoma sisältää C-vitamiinia 75% päivittäisestä saantisuosituksesta 1 päiväannoksessa. C -vitamiini edistää immuunijärjestelmän, hermoston ja energia-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa.

Hunajanmakuiseen Aloe Vera Drinking Geliin käytetään puhdasta Aloe Vera -lehtigeeliä korkeimpana mahdollisena pitoisuutena (90%). Aloe Veraa on hyödynnetty jo vuosisatoja hyvinvoinnin tukemiseen sen ainutlaatuisen tehoainekoostumuksen vuoksi.

Käyttöohje: Annostelusuositus on 30 ml 3 kertaa päivässä. Pullon korkki toimii mittana. Nauti juoma sellaisenaan tai hedelmätuoremehuun/veteen sekoitettuna mieluiten ennen ateriaa. Ravista ennen käyttöä ja säilytä avattu pullo jääkaapissa.

Aloe Vera Drinking Gel Hunaja on SGS INSTITUT FRESENIUKSEN sekä IASC:n (International Aloe Science Council) sertifioima tuote.

Colostrum -ternimaitokapselit

Colostrum on puhdas ternimaitopitoinen luonnontuote. Kapselit antavat 800 mg hyödyllistä ternimaitojauhetta päiväannoksessa tukemaan immuniteettijärjestelmää. Ternimaidolla tarkoitetaan lehmän ensimaitoa, joka sisältää runsaasti vasta-aineita ja on arvokasta ravintoa vasikalle.

Ternimaitoa muodostuu vain välittömästi vasikan syntymän jälkeen. Colostrum- tuotteeseen käytetään eurooppalaisista lehmistä vasikan syntymän jälkeen ensimmäisten tuntien aikana muodostunutta ylijäämämaitoa, josta on poistettu rasva ja kaseiini.

Käyttöohje: Ota 1 kapseli 2 kertaa päivässä veden kanssa. Kapseleita ei saa nauttia kuumien juomien kanssa. Pakkaus säilytetään kuivassa ja viileässä.

LR LIFETAKT Seasonal Support – vahvista vastustuskykyäsi

Colostrum Liquid

Colostrumia on saatavana myös nestemäisessä muodossa. Colostrum Liquid sisältää 100 % nestemäistä ternimaitoa ja se on puhdas ternimaitopitoinen luonnontuote, jossa käytetään parasta lehmän ensimaitoa. Colostrum Liquid (rasvatonta, kaseiinitonta ja pastöroimatonta) sisältää korkean vasta-ainepitoisuuden, joka tukee immuniteettijärjestelmää.

Käyttöohje: 8 ml 1 x päivässä sellaisenaan tai kylmän hedelmämehun kanssa. Ei saa sekoittaa kuumiin juomiin. Avaamisen jälkeen pullon säilytetään jääkaapissa.

LR:n Colostrum on hellävaraisesti valmistettu luonnontuote. Kuten kaikkiin luonnollisiin raaka-aineisiin, siihen kohdistuu tavanomaisia vaihteluja. Siksi tuotteen maku tai koostumus voi vaihdella. Laatuun ja ainesten pitoisuuteen ei tällä ole kuitenkaan minkäänlaista vaikutusta.

Cistus Incanus – C-vitamiinia ja sinkkiä

Cistus incanus -kasvista valmistettu tuote, jossa on 72 % Cistus Incanus-uutetta, sinkkiä ja runsaasti C-vitamiinia. Ainesosat tukevat immuunijärjestelmän toimintaa. Cistus Incanus koostuu pelkistä kasviaineksista. Myös kapselikuorilo on puhtaasti kasviperäinen. Kaksi kapselia päivässä sisältää 80 mg C-vitamiinia ja 2,0 mg sinkkiä.

Käyttöohje: Ota 1 kapseli 2 kertaa päivässä pienen nestemäärän kera. Pakkaus säilytetään viileässä ja kuivassa.

Pro 12 – ennaltaehkäisevää tasapainoa suolistolle

Suolisto on yksi ihmisen elimistön suurimmista elimistä. Suolen seinämissä on hyviä ja huonoja bakteereja, joiden luonnollinen tasapaino vaikuttaa suuresti kehon hyvinvointiin. Moni asia voi kuitenkin vaikuttaa siihen, että suoliston normaali bakteeritasapaino häiriintyy.

Suoliston tasapaino voi häiriintyä, kun syö tietyntyyppisiä ruokia. Toiset saavat herkästi turistiripulin tai vatsataudin? Myös antibioottikuurin aikana tuhoutuu suolen hyviä bakteereja. Mm. edellä mainituissa tilanteissa suoliston bakteerikannan tasapainottamisesta voi olla hyötyä.

Ratkaisevaa probioottisen tuotteen teholle on bakteerien hengissä selviämisprosentti kriittisen mahan läpikulun aikana matkalla suoleen. LR:n Pro12 sisältää 12 eri bakteerikannan yhdistelmän, jonka vaikutus varmistetaan patentoidulla mikrokapseloinnilla.

Mahassa olevat suolahapot voivat tuhota bakteereja ja tehdä ne tehottomiksi. Pro 12 on tuplasti mikrokapseloitu tuote, joka suojaa bakteereja ja turvaa tehokkaasti niiden matkan suolistoon.

Katso video:

Suoliston toiminta ja Pro 12 -kapselit

Käyttöohje: Nauti 1 kapseli Pro12-valmistetta päivässä runsaan nesteen kera. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämpötilassa.

Lähde: LR Produkthandbook
_______________________________

Huom!

Noudathan annostusohjeita. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Tuotteita on saatavana joko yksittäin tai useamman tuotteen settinä.

Haluatko tietää tuotteista enemmän?Kysy hyvinvointineuvojalta!

Lue myös:

Sinkki vahvistaa vastustuskykyäsi

Omena – aromikas vitamiinipommi

Tilaa HYVÄ OLO – kuukausikirj

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.