LR Mind Master Extreme – tehokasta energiaa keholle ja mielelle

Tiedätkö tunteen, kun kaipaisit pikaista energia-annosta hallitaksesi vaativan tilanteen töissä tai opiskellessa? Haluatko voittaa väsymyksen tunteen ja olla vapaa-aikanasi 100 % läsnä perheesi parissa tai saada parhaan tuloksen urheillessa?

LR Mind Master Extreme on nopea ja tehokas energiaboosti

mindmaster

LR Mind Master Extreme soveltuu erinomaisesti sinulle, joka elät elämääsi täysillä, mutta samalla myös terveystietoisesti. Kätevässä mukaan otettavassa TO GO -muodossa oleva annospussi kulkee aina mukanasi ja on heti käyttövalmis – ilman vettä.

Annostele pussin sisältö (2,5g) kerran päivässä tai tarvittaessa suoraan kielelle ja anna imeytyä suussa. Makuelämyksenä koet hiukan kirpeän granaattiomenaisen aromin.

 

extreme_avaaextreme_nauti_ilman_vetta

extreme_huomaa_energisempi_olo

LR Mind Master Extreme antaa voimaa ja suojaa. Energia-annoksen vaikutus on välitön. Se saa työskentelemään keskittyneesti ja tarkkaavaisesti sekä antaa lisää energiaa sen puuttuessa.

Suojaa kehoasi LR Mind Master Extremen avulla

LR Mind Master Extremen vaikuttavat aineet: kofeiini, guarana, vihreä tee ja aminohapot (BCAA) kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja antavat kehollesi pikaista energiaa, jotta voisit parantaa suorituskykyäsi välittömästi.

B-vitamiinit (B6, B12 ja tiamiini) vähentävät väsymystä ja tukevat psykologisia lifetakt_seasonal-support_nainen_koiratoimintoja. Reaktiokyky paranee, ja voit toimia nopeammin ja valppaammin.

Antioksidantit, kuten E-vitamiini, suojaavat kehoasi, jotta pysyisit stressistä huolimatta keskittyneenä ja suorituskykyisenä.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Mind Master Extremestä saat päivittäisen saantisuosituksen E- ja D-vitamiinia. Mind Master Extreme on laktoositon, gluteiiniton ja makeutettu ksylitolilla.

Pikainen energia-annos ja suoritustehoa keholle ja mielelle!

Huom! Tuote on ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei suositella lapsille eikä imettäville tai raskaana oleville naisille (80 mg kofeiinia päiväannoksessa). Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Tuotenumero: 80980-299

Saatavana edullisesti EASYSHIP -tilauksella!

Haluatko lisätietoa tuotteesta? Lähetä kysymyksesi Kysy hyvinvoinnista -sivulla!

Tilaa Hyvä Olo -kuukausikirje!


 

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.