LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi

Onko ihosi herkkä, helposti ärtyvä, kuiva tai hilseilevä? Kärsiikö ihosi kosteuden puutteesta? Jos näin on, ihosi tarvitsee huolellista, solujen uusiutumista edistävää hoitoa ulkoapäin. Myös iän karttuessa ihosta tulee kuivempi ja herkempi ja sen joustavuus heikentyy. Silloin iho kaipaa runsaasti kosteutta, vitamiineja, rasvaa sekä suojaa.

Ja vaikka ihosi rasva- ja kosteustasapaino sekä talintuotanto olisivatkin tasapainossa, nauttii ihosi kosteuttavista, hoitavista ja suojaavista ihonhoitotuotteista.

LR Aloe Via Face Care – kasvojenhoitosarja on kehitetty monipuolisiin ihonhoitotarpeisiin. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Hoitosarjan pääainesosa puhdas Aloe Vera -geeli, joka sisältää uudistavan ja hoitavan vaikutuksen lisäksi runsaasti kosteutta. Iho saa aivan erityisen kosteusruiskeen.

LR ALOE VIA Face Care -ihonhoitosarjaan kuuluvat kaikki huolelliseen ja perusteelliseen ihonhoitoon tarvittavat tuotteet:

  • Ihonpuhdistustuotteet: puhdistusmaito, kasvovesi, kuorintavoide ja puhdistuspyyhkeet
  • Ihonhoitovoiteet: päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, kosteuttava naamio ja geelivoide

LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi, LuonnollisestiLR Aloe Vera Clansing Milk – puhdistusmaito

Mieto ja hellävarainen puhdistusmaito kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Puhdistaa kasvot hellävaraisesti säilyttäen ihon kosteustasapainon. Kirkastaa, rahoittaa ja raikastaa ihoa. Vaikuttavina ainesosina ovat Aloe veraa (50%) ja luomuvilliruusu-uute. Alkoholiton.

KÄYTTÖ:
Levitä Aloe Vera -puhdistusmaitoa päivittäin aamuin ja illoin sormenpäillä kosteille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Huuhtele sen jälkeen haalealla vedellä ja viimeistele puhdistus Aloe Vera -kasvovedellä.

LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi, LuonnollisestiLR Aloe Vera Face Tonic – kasvovesi

Kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistaa ja raikastaa ihoa sekä kosteuttaa. Sisältää 50 % Aloe veraa ja bio villiruusu-uutetta. Alkoholiton!

KÄYTTÖ:
Käytä kasvovettä päivittäin aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen. Kaada vanulapulle ja pyyhi varovasti kasvot, kaula ja dekoltee. Silmänympärysihoa tulee välttää. Levitä sen jälkeen hoitotuote.

LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi, LuonnollisestiLR Aloe Vera Multi-Active Day Cream – päivävoide

Kevyt, kosteuttava päivävoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää 50 % Aloe veraa ja bio-oliiviuutetta sekä rypäleensiemenöljyä.  Hennosti tuoksuva ja hemmotteleva koostumus kosteuttaa intensiivisesti sekä vähentää kireyden tunnetta. Ihanteellinen käytettäväksi myös meikin alla. Antioksidanttinen vaikutus.

KÄYTTÖ:
Levitetään joka aamu puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Optimaaliseksi täydennykseksi suositetaan Aloe Vera -sarjan silmänympärysvoidetta sekä yövoidetta.

LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi, LuonnollisestiLR Aloe Vera Regenerating Night Cream – yövoide

Täyteläinen, ravitseva yövoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitaa kasvojen ihoa intensiivisesti yön aikana. Kosteuttaa ja tukee ihoa uusiutumisvaiheessa unen aikana. Pehmeä koostumus ja rentouttava tuoksu. Sisältää 50 % Aloe veraa, bio-oliiviuutetta ja -oliiviöljyä.

KÄYTTÖ:
Levitetään joka ilta puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hoitava yhdistelmää kasvirasvoja sekä vahaestereitä täydentää glyseriini ja A-vitamiini. Aloe Vera -yövoide sisältää monia ravitsevia ainesosia ja hoitaa ihoa erityisen intensiivisesti yön aikana.

Jos sinulla on taipumusta kuivaan ihoon ja säännöllisesti ongelmia kireydentunteen kanssa, voit käyttää täyteläistä yövoidetta myös päivällä – milloin vain tunnet, että ihosi tarvitsee intensiivistä kosteutta.

LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi, LuonnollisestiLR Aloe Vera Refining Eye Cream – silmänympärysvoide

Sopii kaikille ihotyypeille. Kevyt koostumus herkälle silmänympärysiholle. Kosteuttaa intensiivisesti ja hoitaa luomumagnoliauutteen avulla. Auttaa ehkäisemään ensimmäisiä kuivuuden aiheuttamia ryppyjä ja lievittää tummia silmänalusia sekä silmäpusseja (Haloxyl®). Sisältää 50 % Aloe veraa.

KÄYTTÖ:
Taputellaan hellästi aamuin ja illoin silmien alle. Taputtele voide kevyesti etusormella silmän ympärille, älä hiero. Käytä Aloe Vera -silmänympärysvoidetta ennalta ehkäisevästi ja kuivalle iholle 2 kertaa päivässä puhdistuksen ja hoidon jälkeen.

Lisävinkki: Jos levität erityisen paksun kerroksen, voit antaa sen vaikuttaa 20 minuuttia silmänaamiona. Huom! Liika silmänympärysvoide koko yön vaikuttaessa voi turvottaa luomia.

LR LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi, LuonnollisestiAloe Vera Face Scrub – kuorintavoide

Sopii kaikille ihotyypeille. Hellävarainen geelikuorinta kasvoille sisältäen luonnollisia kuorivia bambuhiukkasia. Kirkastaa ihoa sen luonnollista tasapainoa vahingoittamatta. Poistaa iholta hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja stimuloi ihon verenkiertoa. Sisältää 50 % kosteuttavaa Aloe veraa ja rauhoittavaa luomuvilliruusu-uutetta.

KÄYTTÖ:
Aloe Vera kasvojenkuorinta-ainetta levitetään kostealle iholle ja hierotaan hellävaraisin, pyörivin liikkein. Silmänympärysihoa tulee välttää. Huuhtele kuorintavoide pois runsaalla haalealla vedellä ja levitä iholle kosteusvoidetta. Pitkäaikaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi tee kuorinta normaalille iholle noin yksi tai kaksi kertaa viikossa. Sopii käytettäväksi myös kaulalle ja dekolteelle.

Vihje: Kuorinnan jälkeen iho ei vain näytä raikkaammalta, vaan on myös vastaanottavaisempi hoitotuotteille, kuten esim. Aloe Vera-kosteusnaamiolle. Aloe Vera Face Scrub soveltuu myös ihanteellisesti käsien kuorintaan. Muista rasvata kädet lopuksi hyvin!

LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi, LuonnollisestiLR Aloe Vera Hydra Express Face Mask – kosteusnaamio

Kosteusruiske erityisesti kuivalle iholle. Levitetään runsaasti puhdistetulle iholle, kaulalle ja/tai dekolteelle ja annetaan vaikuttaa 3 minuuttia. Ylimääräinen geeli pyyhitään pois kasvopaperilla.

LR Aloe Vera Refreshing Gel Cream LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi, Luonnollisesti

Nopeasti imeytyvä geelivoide. Ihanteellinen make-upin alusvoide.

LR ALOE VIA Face Care – runsaan kosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa ihollesi. LuonnollisestiLR Aloe Vera Cleansing Tissues

Puhdistuspyyhkeet kasvoille ja käsille. Pyyhkeet eivät sisällä alkoholia, eivätkä kuivata ihoa. Silkkimäisen pehmeä vlies-vanu ja hoitava koostumus, jossa 30 % Aloe veraa, antavat iholle miellyttävän, pehmeän tunteen. Erityisen kätevä matkoilla.

 

Haluatko tietää tuotteista lisää: Kysy hyvinvointineuvojalta!

Lue myös:

Rentouttavaa ihonhoitoa korealaiseen tapaan LR Health & Beauty -tuotteilla

Onko ihosi herkkä, kuiva, rasvainen, pehmeä, karhea…? Miten ihoa tulisi hoitaa?

Aloe Vera – hyvinvointia kasvien kuningattaresta

Katso video LR Aloe vera -tuotteiden alkuperästä (video)

Seuraa Luonnollisesti -sivustoa: tilaa Hyvä Olo -hyvinvointikirje!


 

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.