LR VITA ACTIVE Punaiset marjat – vitamiinia luonnosta

LR Vita Active Punaiset marjat - vitamiinia luonnosta, Luonnollisesti

Vaihteleva ja täysipainoinen ravinto on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa. Tarvittavat vitamiinit saadaan, jos syödään terveellisesti ja monipuolisesti. On kuitenkin tilanteita, jolloin täysipainoisen ruokavalion noudattaminen voi olla vaikeaa esimerkiksi sairaustiloissa, ruoka-aineallergioissa tai noudatettaessa erikoisruokavaliota.

Joskus myös kiireinen elämänrytmi häiritsee säännöllistä ja monipuolista ruokailua. Myös D-vitamiinin saanti talvella auringonvalon puuttuessa on vähäistä. Tällöin vitamiiniruiske, LR VITA ACTIVE PUNAISET MARJAT -vitamiinijuoma voi olla tärkeä lisä kokonaisvaltaiseen ravinnonsaantiin.

LR Lifetakt Vita Active Punaiset marjat. Luonnollisesti

LR VITA ACTIVE Punaiset marjat

VITA ACTIVEn sisältämät ainesosat:

 • marja-, hedelmä- ja vihannesmehutiivistettä 95 % (punainen viinirypäle, omena, hapankirsikka, seljanmarja (8,3 %), mustaviinimarja (3,8 %), ruusunmarja, mansikka (2,2 %), karhunvatukka (2,2 %), porkkana (2,0%), oratuomenmarja, mustikka, marja-aronia, luumu, punainen viinimarja, tyrni, sitruuna, persikka, aprikoosi, vadelma, boysenmarja),
 • dekstroosi
 • tomaattitiiviste (0,5 %)
 • emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)

Suositeltavan vuorokausiannoksen (5 ml) sisältämät vitamiinit:

 • D-vitamiini 10 μg, 100 %
 • E-vitamiini (α-TE) 12 mg, 100 %
 • Tiamiini 1,1 mg, 100 %
 • Riboflaviini 1,4 mg, 100 %
 • B6-vitamiini 1,4 mg, 100 %
 • B12-vitamiini 2,5 μg, 100 %
 • Niasiini (NE) 16 mg, 100 %
 • Foolihappo 200 μg, 100 %
 • Pantoteenihappo 6,0 mg, 100 %
 • Biotiini 50 μg, 100 %(% NRV * vuorokautisen saannin vertailuarvosta)

Tuote ei sisällä väri- eikä säilöntäaineita.

Vita Activen käyttö

Nauti Vita Activea kerran päivässä noin teelusikallinen, 5 ml (mittaa annosmitalla). D-vitamiinin imeytymisen kannalta on tärkeää, että otat annoksen ruokailun yhteydessä tai sen jälkeen. Voit sekoittaa Vita Activen myös veteen, kivennäisveteen, jogurttiin, jälkiruokaan tai mysliin.

Ravista vitamiinijuoma ennen käyttöä ja sulje avattu pullo huolellisesti, säilytä jääkaapissa ja käytä 5 viikon kuluessa. Noudata suositeltua vuorokausiannostusta.

Tilaa verkkokaupasta!

Lisätietoa B-, D- ja E -vitamiineista

B-ryhmän vitamiinit koostuvat useista eri vitamiineista. VITA ACTIVE -tuote sisältää 8 erilaista B-ryhmän vitamiinia. B-vitamiini eri muodoissaan edistää mm. puna- ja valkosolujen tuotantoa (B12-vitamiini), toimii soluja suojaavana antioksidanttina (B3-vitamiini) ja edistää aineenvaihduntaa (riboflaviini).

B12-vitamiini ehkäisee anemiaa. B12-vitamiinia saadaan mm. lihasta, kananmunasta, maitotuotteista ja kalasta. Vegaanit ja myös osa kasvissyöjistä saa B12-vitamiinin parhaiten ravintolisästä. B-vitamiinia voi olla saatavissa myös kasvimaidosta, jota on rikastettu B12-vitamiinilla. B12-vitamiini rasvaliukoisena varastoituu elimistöön toisin kuin muut B-ryhmän vitamiinit.

D-vitamiinia kutsutaan myös ”aurinkovitamiiniksi”. Se on erityinen vitamiini, jota keho voi tuottaa vain auringonvalon vaikutuksesta. Erityisesti pimeänä vuodenaikana on tärkeää pitää huoli riittävästä vitamiinien saannista.

D-vitamiini jaetaan D2- D3-vitamiiniin, joista D3-vitamiini on tärkeämpi. Tämä D-vitamiini syntyy iholla auringon uv-säteilyn vaikutuksesta. D-vitamiinista on hyötyä ravintolisänä erityisesti nautittuna talviaikana ja ikääntyville ihmisille mahdollisesti ympäri vuoden.

E-vitamiinia kutsutaan vitamiiniksi, mutta se toimii elimistössä pääasiassa antioksidanttina, solujen suoja-aineena. E-vitamiinin puutos on harvinaista. E- vitamiinia saadaan parhaiten avokadosta ja avokadoöljystä, manteleista, pähkinöistä, oliiviöljystä ja monista kasveista, kuten esimerkiksi paprikasta ja pinaatista.

PS.
Huomioithan että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Lue myös:
D-vitamiinista voimaa ja vastustuskykyä

Seuraa Luonnollisesti -sivustoa. Tilaa HYVÄ OLO -kuukausikirje sähköpostiisi.


 

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.