LR SUPER OMEGA AKTIV – hyvää sydämesi terveydelle

Mihin Omega 3 rasvahappoja tarvitaan?

Ravinnon rasvasta saatavat rasvahapot vaikuttavat mm. rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan ja matala-asteiseen tulehdukseen. Omega-rasvahapot ovat pehmeää tyydyttymätöntä rasvaa. Omega-rasvahappojen, joista osa on ihmiselle välttämättömiä, osuus ruokavaliossa on kuitenkin usein liian pieni.

D-vitamiinista voimaa ja vastustuskykyä, Luonnollisesti
Parhaita Omega 3:n lähteitä on kala

Suomalaisessa ruokavaliossa saadaan usein liikaa kovaa rasvaa, joka on eläinperäistä, esim. rasvaisista maitotuotteista, voista ja voipohjaisista levitteistä sekä rasvaisesta lihasta. Lisäksi trooppisissa kasviöljyissä eli kookosrasvassa ja -öljyssä, palmuöljyssä ja palmuydinöljyssä on runsaasti kovaa rasvaa.

Pehmeä rasva on tärkeää mm. sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisyssä. Sen sopiva saanti on tärkeä osa mm. tyypin 2 diabeteksen ehkäisyssä, kohonneen verenpaineen hoidossa ja matala-asteisen tulehduksen lievittämisessä sekä suurentuneiden veren rasva-arvojen pienentämisessä.

Pehmeällä rasvalla näyttäisi olevan merkitystä myös maitoallergian ehkäisyssä lapsilla sekä gynekologisten tulehdusten ehkäisyssä. Välttämättömien rasvahappojen puutteen on kuvattu vaikuttavan mm. ihon kuntoon ja hermoston toimintaan.

Parhaita Omega 3:n lähteitä on kala. EPA:a ja DHA:ta on rasvaisessa kalassa, kuten lohessa, kirjolohessa ja nieriässä. Myös muikussa, silakassa ja siiassa on kohtuullisesti rasvaa. Hauessa, ahvenessa, kuhassa, mateessa, seitissä ja turskassa rasvaa on vain vähän, mutta vähärasvaisellakin kalalla on edullisia terveysvaikutuksia.

Ravintolisää tarvitaan, kun Omega 3 rasvahappojen saanti on vähäistä, kuten esimerkiksi silloin, kun kalaa syödään harvoin.

LR SUPER OMEGA AKTIV -kapselit

LR Super Omega Aktiv - hyvää sydämesi terveydelle. luonnollisesti sinun

LR Super Omega -kapseleissa on korkeat EPA- ja DHA-pitoisuudet, yhteensä 1260 mg, josta EPA 630 mg ja DHA 420 mg päiväannoksessa. Lisäksi beetaglukaania 117 mg päiväannoksessa. Suositus 1-3 kapselia päivässä.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto (EFSA) mukaan suositellaan vähintään 250 mg DHA:n päivittäistä saantia.

LR Super Omega -kapselit valmistetaan vain vapaana elävistä makrilleista, sardiineista ja tonnikaloista kestävän kalastuksen mukaisesti Etelä-Amerikan Tyyneltä valtamereltä.

Kaikkea hyvää sydämesi terveydelle! ❤

LR ONLINE SHOP / Tuotenumero: 80338-599

Saatavana EASYSHIP -tilauksena!


Lähde: Duodecim Terveyskirjasto. Omega-rasvahapot. Ravitsemusterapian professori, laillistettu ravitsemusterapeutti Ursula Schwab.


 

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.