Kärsitkö hiustenlähdöstä? – Kokeile LR L-Recapin -yhdistelmähoitoa

luonnollisestisinun.com

Kärsitkö hiustenlähdöstä? L-Recapin yhdistelmähoito on tarkoitettu erityisesti miehille, jotka kärsivät ennenaikaisesta hiustenlähdöstä. L-Recapin Shampoo ja L-Recapin Tonic torjuvat perinnöllistä hiusten lähtöä ja lisäävät hiusten tuuheutta. Tuotteet sopivat myös naisille.

Saksalainen DermaTronnier GmbH suoritti tutkimuksen LR Recapin Tonicin käytön tuloksista. 20 testikäyttäjää (21–60-vuotiaita miehiä) testasi tuotetta neljän kuukauden ajan.

Testitulos:

76 % testikäyttäjistä totesi tuotteen olevan tehokas ja hiusten tuuheutumisen lisääntyneen. Testikäyttäjät saivat lisää hiuskarvoja (hiusten tuuheus) ja lisää kasvuvaiheessa olevia hiuskarvoja. Samanaikaisesti lepotilassa olevien hiuskarvojen prosentuaalinen osuus väheni.

LR L-Recapin tuotteet perinnölliseen hiustenlähtöön
Pese hiukset L-Recapin shampoolla. Levitä sitten L-Recapin Tonicia pipetillä tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja koko hiuspohjaan.

Kokeile L-Recapin Shampoo 200 ml & L-Recapin Tonic 200ml – erityishoitoa!

L-Recapin shampoo puhdistaa miedosti ja hellävaraisesti. Se valmistaa hiuksia ja hiuspohjaa optimaalisesti L-Recapin Tonicin käyttöä varten. L-Recapin Tonic pysäyttää perinnöllisen hiustenlähdön edistämällä hiusjuurten verenkiertoa niin, että hiukset pysyvät pidempään kasvu-vaiheessa ja hiusjuurten kiinnittyminen paranee.

L-Recapin sisältää innovatiivista ja erityistä tehoaineyhdistettä nimeltä Procapil®, joka koostuu oleanolihaposta, apigeniinista ja biotinyyli-GHK:sta. Procapil® suojaa, vahvistaa ja uudistaa hiusjuurta:

  • Oliivipuunlehdistä saatu oleanolihappo vähentää hiusjuurten surkastumista.
  • Sitrushedelmistä saatu flavonoidi apigeniini edistää hiusjuurten verenkiertoa.
  • Biotinyyli-GHK (erityinen vitaminoitu valkuaisaine) ehkäisee hiusjuurten surkastumista, pidentää hiusjuurten kasvuvaihetta ja edistää hiusjuurten kiinnittymistä hiuspohjaan.

Käyttöohje:

Ennen L-Recapin Tonicin levittämistä, pese hiukset L-Recapin shampoolla. Levitä sitten L-Recapin Tonicia pipetillä tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja koko hiuspohjaan. Hiero hiuspohjaan pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa.

Optimaalisia tuloksia saavutetaan vain Tonicin jatkuvalla ja säännöllisellä käytöllä. Käytä Tonicia päivittäin.

L-Recapin Shampoo ja L-Recapin Tonic
LR ONLINE SHOP: tuotenumero 27004-1


 

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.