Aloe veran kosteuttavaa hoitoa kuiville ja karheille käsille

Oikealla hoidolla kauniit, pehmeät kädet, luonnollisestisinun.com

Suuri osa ihmisistä laiminlyö käsiensä hoidon, vaikka kädet ovat se osa kehoa, joka joutuu kovimmalle koetukselle. Kädet altistuvat suurelle rasitukselle, tehdäänhän niillä työtä lähes koko ajan.

Lisäksi toistuvat saippuapesut ja nopeat säänmuutokset talvella ja kesällä kuivattavat helposti käsien ihoa. Kasvojen ja vartalon ihonhoidon ohella on tärkeää pitää hyvää huolta myös käsistä.

heroteaser-10-2019_av-hand-soap_Teaser_Desktop

Hyvä käsienhoito alkaa puhdistuksesta

LR Health & Beauty sarjan nestemäinen kosteuttava

Aloe vera Hand Soap (250 ml)

sopii erinomaisesti usein toistuvaan käsien pesuun. Se puhdistaa kädet perusteellisesti ja sopii kaikille ihotyypeille. Nestesaippua sisältää 38 % Aloe veraa ja luomukehäkukkauutetta.

Tehoaineina ovat lisäksi palmuglyseridit, sokeritensidit, manteliöljy, E-vitamiini ja C-vitamiini, jotka tarjoavat hellävaraista hoitoa jo käsiä pestessä.

KÄYTTÖ: Pumpun painallus – tarvittaessa enemmän – kämmenelle, hiero käsiin ja huuhtele vedellä huolellisesti. Samaa pumppupulloa voit käyttää useamman kerran: Saatavilla on 500 ml:n Aloe Vera Cream Soap – täyttöpakkaus.

Hiero käsiin ravitsevaa kosteusvoidetta jokaisen pesukerran jälkeen

 

Aloe veran kosteuttavaa hoitoa kuiville ja karheille käsille, luonnollisestisinun.com

Erittäin kuiville, karheille ja rasittuneille käsille löydät LR tuotevalikoimasta Aloe Vera-sarjan

Hand Cream Extra Rich -käsivoiteen (75 ml)

Voide on erittäin kosteuttava. Se suojaa ja antaa intensiivistä hoitoa kuiville ja rasittuneille käsille. Tehoaineena voiteessa on luomumanteliöljy, joka tukee ihon uusiutumista. Rasittuneista käsistä tulee jälleen pehmeät ja joustavat.

Nopeasti imeytyvä voide sisältää 40 % Aloe veraa ja bio-kehäkukkauutetta. Kehäkukkauute antaa pehmeän, joustavan ihon. Kasviöljyjen yhdistelmää täydentää E-vitamiini, joka tukee käsien ihoa. Tuote ei sisällä parabeenejä eikä mineraaliöljyä.

KÄYTTÖ: Hiero käsiin jokaisen pesukerran jälkeen ja tarvittaessa useita kertoja päivässä. Voit käyttää voidetta myös käsinaamiona. Hiero voidetta käsiin, laita puuvillakäsineet (saa apteekista) käsiin ja anna vaikuttaa vähintään 30 minuuttia tai yön yli.

Puhdista käsiä ilman vettä – kätevää erityisesti matkoilla

 

LR Aloe Vera Cleansing Tissues – puhdistuspyyhkeet (25 kpl)

Hellävaraiset kosteuttavat puhdistuspyyhkeet kasvoille ja käsille sisältävät 30 % Aloe veraa ja luomuvilliruusu-uutetta ja ne puhdistavat ihon perusteellisesti.

Microsilver Plus – käsigeeli (75 ml)

Kun tarvitset tehokasta käsien desinfiointia esimerkiksi flunssakausina tai matkoilla, käsigeeli puhdistaa ja desinfioi kätesi – myös ilman vettä.

Erityinen tehoaineyhdistelmä puhdasta microsilveriä, dekspantenolia ja sinkkiyhdisteitä muodostaa tuotteen ytimen. Microsilver BG™ on isohuokoista hopeaa, jolla on sienimäinen pintarakenne.

Microsilver BG™ poistaa iholta bakteerit, jotka lisääntyvät erityisen nopeasti haavoissa ja ihoärsytyksissä. Sillä on kestävä vaikutus iholla: se ei poista ainoastaan olemassa olevia bakteereita, vaan estää myös niiden muodostumisen.

Microsilver Plus -käsigeeli soveltuu käytettäväksi erityisen hyvin matkoilla. Se sopii esimerkiksi käsilaukkuun pienen pakkauskokonsa vuoksi ja sillä voit puhdistaa ja desinfioida kätesi myös ilman vettä. Se ei kuivata käsiä, eikä jätä käsien ihoa tahmeaksi. Geeli muodostaa suojakerroksen käsille.

MICROSILVER valmistetaan patentoidun menetelmän mukaan.


Lue lisää käsien hoidosta:

Oikealla hoidolla kauniit, pehmeät kädet

Haluatko tietää lisää hyvinvoinnista? Tilaa HYVÄ OLO – kuukausittainen uutiskirje!

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.