Tervetuloa!

Tervetuloa ”Luonnollisesti” hyvinvointisivustolle. Sivusto tarjoaa tietoa ja ideoita siitä, miten voit pitää huolta itsesi ja läheistesi hyvinvoinnista vuoden jokaisena päivänä. 

Sana ”hyvinvointi” tarkoittaa ihmisille erilaisia asioita. Joillekin se tarkoittaa hyvää suorituskykyä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin, joillekin rauhallista perhe-elämää vailla stressiä. Joillekin hyvinvointi merkitsee hyvää, puhtaasti tuotettua, monipuolista ravintoa ja joillekin taas hyvää fyysistä kuntoa ja mahdollisuutta harrastaa erilaisia asioita.

Monille hyvinvointi tarkoittaa myös mahdollisuutta nauttia elämästä, hoitaa ja helliä itseä. Se onkin ehdottoman  tärkeää –  jotta jaksaisi pitää huolta läheisistä, on myös itse voitava hyvin.

Toivon, että löydät sivustolta itsellesi sopivia ideoita ja hyvinvointivinkkejä. Sivustolla esitellään tuotteita, joilla voit tukea hyvinvointiasi niin terveyden kuin kauneudenkin osalta. Tietoa LR hyvinvointi-, hoito- ja kauneustuotteista löydät sivun ylävalikosta Verkkokauppa. Tästä pääset suoraan LR verkkokauppaan.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi löytöretkelle terveyden ja kauneuden maailmaan!

Sirpa 😊

Sisällöntuottajasta

___________________________________________________