Tervetuloa!

Ihonhoitoa korealaiseen tapaan LR Health & Beauty -tuotteilla, Luonnollisestisinun

Lämpimästi tervetuloa löytöretkelle hyvinvoinnin, terveyden ja kauneuden maailmaan!

Sana ”HYVINVOINTI” tarkoittaa ihmisille erilaisia asioita. Joillekin se tarkoittaa hyvää suorituskykyä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin, joillekin rauhallista perhe-elämää vailla stressiä.

Joillekin hyvinvointi merkitsee hyvää, puhtaasti tuotettua, monipuolista ravintoa ja joillekin taas hyvää fyysistä kuntoa ja mahdollisuutta harrastaa erilaisia asioita.

Monille hyvinvointi tarkoittaa myös mahdollisuutta nauttia elämästä, hoitaa ja helliä itseä. Se onkin ehdottoman tärkeää.  – Jotta jaksaa pitää huolta läheisistään, on myös itse voitava hyvin!

LR tukee hyvinvointiasi vuoden jokaisena päivänä

Luonnollisesti – sivustolla esittelen LR Health & Beauty hyvinvointi-, hoito- ja kauneustuotteita, joiden avulla voit tukea omaa sekä läheistesi hyvinvointia vuoden jokaisena päivänä.

LR ALOE VIA Special Care - erikoishoitoa ärtyneelle ja rasittuneelle iholle! Luonnollisesti

LR Health and Beauty toimii 28 maassa ja on tuottanut yli 30 vuoden ajan korkealuokkaisia hyvinvointi-, hoito- ja kauneustuotteita.

Lisää tietoa tuotteista sekä niiden laadusta löydät sivuston päävalikosta – Verkkokauppa. Tuotevalikoimaan pääset tutustumaan suoraan myös tästä.

20190505_173048_resized
LR hoitotuotteiden Aloe vera -geelin laatua testaa kansainvälinen Aloe-neuvosto (IASC) – aina viljelystä käsittelyyn asti. Lue lisää tuotteiden laadusta…

Lue hyvinvointiartikkeleita Blogista

Sivuston Blogista löydät hyvinvointiin liittyviä artikkeleita ja tuote-esittelyjä. Oletko kiinnostunut  ihonhoidosta, hiustenhoidosta tai erityisesti Aloe vera -tuotteista? Onko sinulla mielessäsi terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä aihe, josta haluaisit tietää lisää?

Löydät artikkelit aiheen mukaan  ”Blogin artikkelit ” -luettelosta tai kirjoita hakusana ”Hae tältä sivustolta” -hakukenttään. Voit tilata uusimman artikkelin myös suoraan sähköpostiisi, silloin kun se julkaistaan.

Liity HYVÄ OLO@ – kuukausikirjeen tilaajaksi

scent-1059419_640 (1) kopio

Liity HYVÄ OLO@ – kuukausikirjeen tilaajaksi. Lähetän sinulle 1-2 kertaa kuukaudessa sähköpostiisi hyvinvointi- ja terveysvinkkejä, linkit uusimpiin blogiartikkeleihin sekä tietoa LR tuotteista ja tuotetarjouksista. Kirjeen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lähde kanssani hyvinvoinnin maailmaan!

LR:n yli 300 tuotteen valikoimasta löydät varmasti sopivat juuri sinun hyvinvointiasi tukevat tuotteet. Autan siinä sinua mielelläni. Ota yhteyttä ”Kysy hyvinvoinnista” -sivun kautta tai sähköpostitse: luonnollisesti1@gmail.com.

Hyvinvointiterveisin

Sirpa Tiensuu

LR Yhteyshenkilö, Hyvinvointineuvoja

LR_Sales_partners1

Ps. Jos olet kiinnostunut suosittelemaan LR-tuotteita myös muille, klikkaa lukemaan lisätietoa LR – Upgrade Your Life -sivulle.