Sisällöntuottajasta

sirpa_18

Hei!

Hienoa, että löysit terveys- ja hyvinvointisivustolleni! Lämpimästi tervetuloa!

Terveys- ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja siksi toivonkin, että voin edistää myös sinun hyvinvointiasi tälle sivustolle kokoamieni artikkeleiden ja vinkkien avulla. Olen viettänyt suuren osan työurastani terveyden ja hyvinvoinnin parissa hoito-, kuntoutus- ja ohjaustyössä, joten aihealue on minulle läheinen ja tuttuakin tutumpi.

En ole terveysintoilija, vaikka terveys- ja hyvinvointiasioista kirjoitankin. Mielestäni on tärkeää, että jokainen voi löytää itselleen sopivan tavan edistää omaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Myös oman hyvinvointinsa tason jokainen määrittää itse. Hyvinvoinnin tavoittelu ei saa aiheuttaa stressiä. Nyky-yhteiskunta tuottaa liikaa stressiä jo muutenkin.

Tällä hetkellä puhutaan paljon luonnonmukaisuuden puolesta. Luonto tarjoaa meille paljon hyvää monella tavalla.Tällä sivustolla esiteltyjen hyvinvointi- ja hoitotuotteiden raaka-aineet ovat suurelta osin peräisin luonnosta. Ne ovat käyneet läpi pitkällisen kehitysprosessin ja testauksen. Niiden tarkoituksena on tukea terveyttä ja hyvinvointia, ei kuitenkaan korvata lääkkeellisiä hoitoja.

Ota yhteyttä

Odotan innolla, että lähetät minulle ajatuksiasi, kommenttejasi ja kysymyksiäsi terveys-  ja hyvinvointiasioihin liittyen. Mielelläni keskustelen niistä ja parhaani mukaan opastan niissä. Ota yhteyttä Kysy hyvinvoinnista -sivun lomakkeen kautta.

Jos olet kiinnostunut toimimaan LR-suosittelijana ja yhteyshenkilönä, ota yhteyttä. Käy myös tutustumassa LR Upgrade your life -sivuun.

 

Sirpa Tiensuu
LR yhteyshenkilö, hyvinvointineuvoja

LR Kotisivulleni

 


Sivuston kuvat

Osa kuvistani on omiani, osa ilmaiskuvia. Tuotekuvat omistaa LR Health and Beauty. LR yhteyshenkilönä minulla on lupa käyttää tuotekuvia viestintä- ja markkinointimateriaaleissa kuten esittelyteksteissä (Luonnollisesti -sivusto), Facebook –sivulla (Luonnollisesti) ja Instagram -tilillä (luonnollisesti).