Verkkokauppa

Aloe_Via_Post_1

LR Health and Beauty Systems

LR Health and Beauty – systems tuottaa viimeisimpien tieteellisten saavutusten mukaisia korkealuokkaisia hyvinvointituotteita. Tuotevalikoiman keskipisteenä ovat LR LIFETAKT terveys- ja ravitsemustuotteet ja LR ALOE VIA, MICROSILVER sekä LR ZEITGARD hoitotuottteet.  Lisäksi löydät valikoimasta upeita naisten ja miesten tuoksuja sekä kosmetiikka -tuotteita.

Hoitotuotteiden  Aloe vera -geelin laatua testaa kansainvälinen Aloe-neuvosto (IASC) – aina viljelystä käsittelyyn asti. Kaikkien Aloe vera tuotteiden siedettävyyden iholla testaavat riippumattomat tahot, kuten Dermatest ja Derma Consult. Ainoana Aloe Vera -tuotteiden valmistajista LR on saanut arvostetun eurooppalaisen SGS Fresenius -instituutin laatuleiman.

LR lahjoittaa osan tuloistaan lasten koulutukseen ja terveyteen LR Global Kids Fund -järjestön kautta. LR Health and Beauty -sarja on myynnissä ainoastaan LR  jälleenmyyjien  kautta.

Tutustu tuotteisiin rauhassa verkkokaupassa ja tämän hyvinvointisivuston artikkelien sekä tuote-esittelyjen kautta. Osasta tuotteista on saatavana myös näytteitä ja esitelehtisiä, joita saat postitse tai sähköpostilla lähettämällä viestin Kysy hyvinvoinnista -sivulla.

Verkkokaupassa voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa – silloin kuin sinulle parhaiten sopii.  Jos koet epävarmuutta, kuinka toimia verkkokaupassa, klikkaa sivulle Miten ostan LR -verkkokaupasta.

Kun sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai hyvinvointiisi liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä! Yhteydenottosivu Kysy hyvinvoinnista  on sinua varten. Saat vastauksen kysymykseesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 2-3 päivän kuluessa.

Tästä pääset tutustumaan LR -tuotteisiin…

_______________________________________