Usein kysyttyä

Aloe vera

Kysymys: Voinko leikata kotona Aloe vera -kasvia ja juoda siitä saatua geeliä?

Vastaus: Aloe vera -kasvin puhtaan lehtigeelin nauttiminen ei ole suositeltavaa käsittelemättömänä. Lehtien kuori pitää erottaa huolellisesti sisällä olevasta geelistä. Kuoren alla on kerros aloiinia, joka täytyy huolellisesti poistaa ennen geelin nauttimista. Tämän tulisi tapahtua asiantuntijan valvonnassa. Kaikille LR:n Aloe Vera Drinking Gel -juomille suoritetaan sen vuoksi säännöllisesti huolellinen aloiinitesti. Aloiini on erittäin voimakkaasti kuona-aineita poistava ja puhdistava ainesosa, joka suurina pitoisuuksina nautittaessa voi aiheuttaa ripulioireita.

Hiustenhoito

Kysymys: Millaisille hiuksille LR ALOE Nutri-Repair -hiustenhoitotuotteet sopivat parhaiten?

Vastaus: LR hiustenhoitosarja on kehitetty erityisesti kuivien ja rasittuneiden hiusten tarpeisiin, mutta sitä voi käyttää myös normaaleille hiuksille. Tuotteet sopivat myös kuivalle ja hilseilevälle päänahalle, koska tuotteiden sisältämä Aloe vera kosteuttaa intensiivisesti päänahkaa. Sarjan shampoo ei kuitenkaan ole hilseshampoo. Sarja soveltuu myös värjätyille hiuksille. Tuotteiden sisältämä öljy suojaa jokaisen yksittäisen hiuksen kalvolla, joka suojaa väripigmenttiä ja näin säilyttää värin kirkkauden ja säteilyn. Tuotetta ei suositella rasvoittuville hiuksille, koska tuotteiden sisältämät öljyt voivat lisätä rasvoittumista.

Ihonhoito

Kysymys: ALOE VERA Propolis Creamia käytetään ihonhoitoon. Mitä propolis on?

Vastaus: Propolis on mehiläisten valmistamaa hartsintapaista massaa. Sitä käytetään rakennusmatriaalina mehiläispesän sisäosan pintojen vahvistamiseksi ja pienten aukkojen tilkitsemiseksi. Propolis täydentää Aloe vera -geelin vaikutusta kuivalle ja hoitoa vaativalle iholle.